Resultaten voor labrador pups te koop

 
labrador pups te koop
 
Achterhoek Marktplein Boerderij Labrador pups te koop marktplein.
Boerderij Labrador pups te koop. 26 mei 2017, 1201: geplaatst in Dieren. Te koop aangeboden.: Bruine labrador pups, opgegroeid in een goed nest op boerderij. De pups zijn voorzien van: papieren, gechipt en ontwormd. Voor meer informatie of een bezichtiging bel 06-12389635.
Labrador Hoeve Hoogland.
Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, blond, roomwit, blond, vossenrood en chocolade bruin. Beschikbare Labrador puppies. Regelmatig hebben we nieuwe labrador nestjes te koop. Al onze puppies zijn in huiselijke kring opgevoed en werden allen gecontroleerd door een dierenarts.
Even voorstellen.
Helaas was de keus moeilijk toen we ook blonde en bruine zagen. De oplossing was om ze dan maar alledrie te kopen! En dat was het begin van het lab-virus. Ondertussen is het aantal honden toegenomen, net zoals het aantal paarden. Wij kunnen moeilijk afscheid nemen! Penta, onze eerste hond, een Berner Sennen. Onze doelstelling is om gezonde labradors met een goede will" to pleasete" fokken. Voldoen aan de gezondheidsrichtlijnen van de NLV, Labrador Kring en LRCN is voor ons vanzelfsprekend, het karakter is voor ons het belangrijkste in de Labrador Retriever! We vinden het erg belangrijk dat onze puppies veel aandacht krijgen en in de eerste 8 weken bij ons veel dieren en mensen zien. We zijn er trots op dat al een paar van onze pups door de stichting Hulphond worden getraind tot hulphond.
Lijst met gekende broodfokkers Puppy kopen? Let op waar je koopt!
Verkopen van herplaatsers die niet verkochte pups blijken te zijn met gedragsproblemen. Peters heeft rechtszaak verloren inzake niet teruggeven 850 na terugbrengen van deze pup. Intimidatie en bedreiging van kopers. Raad van Beheer heeft de samenwerking stopgezet wegens klachten en weigeren van medewerking aan het onderzoek.
De aanschaf van een Labrador-puppy Nederlandse Labrador Vereniging.
Het kopen van een Labrador Retriever uit een krant/tijdschrift of via internet kan riskant zijn! Om kosten te sparen, zijn de ouderdieren van de aangeboden pups vaak niet nagekeken op erfelijke afwijkingen als HD heupdysplasie, ED elleboogdysplasie en oogafwijkingen Progressieve retina atrofie PRA, cataract en Retina dysplasie RD. Er wordt ook nog steeds gefokt met ouderdieren die lijden aan een erfelijke afwijking: pups lopen meer gezondheidsrisicos dus ons advies: koop geen pup uit een dergelijke combinatie.
Groenlose Gids Boerderij Labrador pups te koop marktplein.
Boerderij Labrador pups te koop. 26 mei, 1201: geplaatst in Dieren. Te koop aangeboden.: Bruine labrador pups, opgegroeid in een goed nest op boerderij. De pups zijn voorzien van: papieren, gechipt en ontwormd. Voor meer informatie of een bezichtiging bel 06-12389635.
2.500 Honden en Pups te Koop of Gratis Afhalen! Tweedehands.net.
Ruwharige Jack Russell Pups. Wij hebben een nestje jack russell pups. mama is kruising tussen een ruwharige en gladharige jack russell, papa is vo. Particulier Meerdere dieren Jack Russell minder dan 1 jaar Zonder stamboom. 450, Ham Belgi. Shiba inu reutje zoekt thuis! We zijn op zoek naar een goede thuis voor een shiba inu reutje van 8 maand oud. deze is zeer lief. kan met andere hon. Particulier Mannetje Overige rashonden minder dan 1 jaar Zonder stamboom. 500, Aalst Belgi. Chihuahua pupje langhaar wit/beige. Ons hondje is op 3 februari bevallen van 5 chihuahua pupjes. dit is een onverwacht nestje, daarom houden we z. Particulier Mannetje Chihuahua minder dan 1 jaar Zonder stamboom. 475, Lede Belgi. Te koop Chihuahua teefjes pupjes.
Pups Labrador 2dehands.be.
Zwarte labrador pups. Wij hebben zwarte labrador pups te koop teefjes en reutjes. De pups zijn sociaal en kindvriendelijk opgevoed. De pups zijn verschillende male. 25 maart 2019 1019: Lommel. Chocolade labrador pups. Onze chocolade labrador heeft een nestje pups.
Labrador puppy: ALLES over Labrador puppy's' video's' foto's.'
Klik hier om het koopcontract van de Nederlandse Labrador Vereniging in te zien, zodat je precies weet wat erin staat. Ook hier weer, als je een Labrador puppy op Marktplaats koopt, dan koop je de pup zonder koopcontract. Wat als de eigenaar niet meer voor de hond kan zorgen? Wanneer er zich een probleem voordoet dan staan Bea en Gerben altijd klaar om te helpen. Het blijven altijd onze pups en daar voelen wij ons ook verantwoordelijk voor, zegt Bea.
Over ons.
Wij wonen samen met onze Labradors in Zuid-Limburg te Schimmert dat z'n' 10 km van Maastricht gelegen ligt. Sinds 1993 zijn wij trotse bezitters van zeer mooie maar vooral ook hele lieve Labradors. We zijn begonnen met Engelse teven uit een zeer mooie oude Engelse lijn.
Welkom Labrador Garden's.'
Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie. kennelregistratie / diploma's.' Wij zijn Marianne en Dirk van Tricht van Leeuwen. Sinds ons huwelijk in 1970 wonen wij op de Doornseweg. Omgeven door natuur en bekend van de Utrechtse heuvelrug. In 1985 kregen wij onze eerste labrador en wilde van Femmy een pupje.

Contacteer ons