Op zoek naar labrador doodle pup?

 
labrador doodle pup
 
Gooische Doodles, fokker van Australian Labradoodles.
Mijn liefde voor honden heb ik al van jongs af aan gehad. Het was daarom een grote teleurstelling toen ik, vanwege de allergie van onze zoon Marnix, mijn labrador weg moest doen. Jaren later leerde ik de Australian Labradoodle kennen en was meteen verkocht.
Puppies!
De keuze voor een fokhond heeft altijd prioriteit. Afhankelijk van het karakter van de pup en de vraag vanuit de families zullen wij een definitieve beslissing gaan nemen, waarbij natuurlijk voorop moet staan dat niemand een pup gaat krijgen die hij/zij niet wil.
Vind labradoodle in Honden Retrievers, Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Doodle, labradoodle, goldendoodle gastgezin. Op dit moment zoeken we nieuwe gastgezinnen, is het zo dat u denkt het perfecte gastgezin te zijn voor een van onze pups, mail dan gerust. Wat houd een gastgezin in? De pup komt bij u wonen, u betaald niets voor de aanschaf van de pup.
Vind labradoodle pups op Marktplaats.nl.
Foto 2 / 3 en 4 reutje beschikbaar foto 5 en 6 reutje beschikbaar foto 11 moeder lana f4 middenslag labradoodle foto 12 vader leon middenslag poedel 1 abricot. labradoodle labrador LAATSTE PUP REU. We zijn op zoek naar lieve baasjes voor deze hele mooie pup, reu geboren op 29 januari, en mag het nest verlaten moeder is een labrador/bullmastiff super sociaal en de beste vriend van onze kinderen. Vader is een labradoodle. Hij is gechipt ingeënt en ontwormd en geheel nagekeken door onze dierenarts. Verwacht labradoodle pups. Onze lieve echte multigenen labradoole verwacht eind april pups! Onze lieve labradoodle is helemaal goedgekeurd op alles en fotos gemaakt voor hd / ed en helemaal gezond verklaard papieren aanwezig ook de vader van de pups waar onze lieve hond mee gedekt is heeft alle papieren ook allemaal aanwezig ook. dieren en meer. Labradoodle pup te koop, kleur zwart. Het is een leuk en vrolijk kereltje. Totaal niet eenkennig, erg ondernemend en volkomen gesocialiseerd. Gewend aan andere honden en katten beide labradoodle ouders zijn hier aanwezig. Geboren 1 december. In bezit van paspoort en chip. Inenting en ontworming. Labradoodle F4 en Australian Doodle.
Dutch Doodles.
Puppies Labradoodle origineel F1 F2 F3 Labradoodle-Site Labradoodle Labradoodle Pup Labradoodle Gezondheid Labradoodle Verzorging.
Pup zindelijk maken. Te vroeg castreren. Labradoodle origineel F1 F2 F3. Hond die trekt. Volg ons Raya double doodle. Sanyu en Tatum. Labradoodle origineel F1 F2 F3. Labradoodle origineel, generaties en vacht. Labradoodles zijn een ras in ontwikkeling. Ze zijn niet geregistreerd, omdat het een niet erkend ras is door de Raad van beheer. Persoonlijk is dat voor mij ook niet nodig, want dat zou dan ook betekenen dat ze uiteindelijk tegenover elkaar in de showring zouden komen te staan. mijn doel puur is voor de gezonde familiehond. Waarom de naam Labradoodle origineel?: dit is n.l. waar het ras mee begonnen is, in Australië, en waar daarna meerdere rassen doorgekruist zijn, Labradoodle origineel bestaat uit 2 of 3 rassen, n.l. poedel, labrador en golden retriever.
Mini labradoodle pups te koop Dierenpension De" Goordonken."
Wij hebben allerlei Labradoodle puppies te koop en wanneer u een afspraak maakt kunt u kom en kijken en een pup kopen. Mini Labradoodle pups te koop bij erkende fokker. Een Mini Labradoodle is een kruising tussen een Labrador Retriever en een Miniatuur Poedel.
Fokker van Australische Labradoodle pups gevestigd in Rotterdam. Een doodle houdt van gezinnen.
Ik begeleid u bij de voorbereidingen op de komst van de kleine doodle, niet alleen door veel voorlichting, maar ook door gedegen documentatie. Natuurlijk kunt u ook altijd met al uw vragen bij mij terecht: zowel voordat u de labradoodle pup mee naar huis neemt, maar ook nadat de doodle allang bij u woont.

Contacteer ons