Meer resultaten voor labrador aangeboden

 
labrador aangeboden
 
Nederlandse Labrador Vereniging.
De aangeboden Labradors variƫren in leeftijd van ongeveer 6 maanden tot 11-12 jaar. Mocht u meer informatie willen over de herplaatsing in het algemeen of over de honden die bij ons aangeboden worden voor herplaatsing dan kunt u contact opnemen met Ingrid Muller, contactpersoon herplaatsing oudere honden. Ottoland 8, 2685 TL Poeldijk. Wilt u persoonlijk contact met Ingrid dan kunt u dat in uw email aangeven. Zij zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wij adviseren zowel de aanvrager als de aanbieder gebruik te maken van het NLV-contract Herplaatsing oudere Labrador Retrievers.
Labrador Bemiddeling Voor Labradorpups en herplaatsers.
Hooydam Hoeve en Precious Jade de Kroosthappers een nestje zwarte labrador pups. Beide ouder hebben HD-A, ED vrij, ECVO vrij, PRCD-PRA vrij en voldoen aan de gezondheidseisen van de Nederlandse Labrador Vereniging en Labrador Kring Nederland. Herplaatsing 2 bruine reutjes.
BAASJE GEZOCHT NL, herplaatsing huisdieren.
Aantal dieren per pagina: 12. Hier kunt u bekijken welke dieren aangeboden of gevraagd worden voor herplaatsing. U kunt de adverteerder een e-mail sturen of bellen voor meer informatie. ACE ALEXIS 13536 IS EEN TROUWE EN MENSGERICHTE HOND, ERG TROUW AAN ZIJN BAASJE. Ras: Kruising Labrador.
Labrador-pups.
Nederlandse Labrador Vereniging.
om voor pupinformatie in aanmerking te komen. De verantwoordelijkheid voor de gefokte pups ligt te allen tijde bij de fokkers van de pups en niet bij de Nederlandse Labrador Vereniging. De fokkers van de aangeboden pups zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging.
gezocht: herplaatser teefje Labradorforum.
Fokken van de Labrador. Belangrijke informatie voor pupkopers. Waarom een stamboom? Fokken met Labradors. Stambomen en lijnen. Er op uit. Op vakantie met je hond. Ons kent ons. Artistiek met je Labrador. Aangeboden / Gevraagd. Bestel je favoriete boek bij Bol.com.
Labrador Startpagina Facebook.
Gezocht lieve labrador Labrador Bemiddeling. Gezocht lieve labrador geplaatst op 31 januari 2019 Wij zijn een gezellig, actief en liefdevol gezin met 2 vrolijke meiden van 16 en 24 jaar en zijn al een poosje op zoek naar een lieve, trouwe en knuffelbare gezinshond.

Contacteer ons