Resultaten voor asiel labrador

 
asiel labrador
 
Labrador Bemiddeling Voor Labradorpups en herplaatsers.
Wij zijn dringend op zoek naar een fijn huis voor onze Scoob, mooie, grijs getinte, gecastreerde reu, labrador mix waarschijnlijk met Weimaraner van 15, jaar oud. Hij kan goed met andere honden en met katten, maar niet met kleine kinderen. Zwarte Labrador pups.
Plaatsbare honden Dierentehuis Stevenshage.
Als de baas overlijdt. Plaatsbare honden Plaatsbare honden. Op deze pagina vindt u een overzicht van plaatsbare honden die bij ons verblijven. Op de website van Stichting Dierenasiels en Internet vindt u onze plaatsbare honden met een meer uitgebreide omschrijving.
Asiel Tanamera Podencoworld.
Ik wilde nu juist die hondjes een betere kans geven! Nog geen dag na mijn ontslag diende het eerste noodgeval zich aan, een zwarte Labrador, genaamd Lola, die naar het plaatselijke asiel was gebracht. Hoogzwanger, gestresst en agressief werd me verteld.
Bruinelabrador.com.
BAASJE GEZOCHT NL, herplaatsing huisdieren.
Deze knappe, forse Labrador, Gaston, werd gered uit een dodingstation. Hij heeft een hoog macho-gehalte en heeft moeite met andere honden, voornamelijk dominante reuen. Gaston zoekt niet zelf onmiddellijk ruzie met de andere honden, maar heeft zeer weinig nodig om op zijn paard te zitten en te reageren, hier in het asiel.
Tranentrekker: labrador Charlie blijft nét lang genoeg leven om zijn baasje te zien trouwen NSMBL.
Zo ook in het geval van Charlie; een ongeneeslijk zieke labrador, die al 15 jaar met zijn baasje Kelly was. Charlie werd toen hij slechts 12 weken oud was gevonden in een winkelmand bij een supermarkt en naar het asiel gebracht waar Kelly OConnell, zijn toekomstige baasje, werkzaam was.
Home.
Of u nu een pup heeft of een herplaatser, een herder, labrador, bassett of een teckel, u kunt altijd bij ons terecht. De trainingen zijn erop gebaseerd dat u als baas uw hond leert lezen waardoor u uw hond beter zult begrijpen.
Kies verstandig, kies een leuke asielhond! Nieuws Hondenbescherming.
Een leuke Labrador Retriever die vanwege een scheiding in het asiel terecht kwam. Als echte Labrador was hij een bonk enthousiasme, maar in zijn eerste twee levensjaren had hij al aardig wat gehoorzaamheidsoefeningen en beheersing geleerd. Zijn nieuwe eigenaren komen er bij toeval achter dat hij in het lokale asiel zit en nemen een kijkje.
Ik Zoek Baas Ikzoekbaas.
In het asiel was ze erg bang maar liet ze haarzelf uiteindelijk wel aanhalen. Rachna Bijna 2 weken geleden hebben wij Rachna uit het asiel gehaald bij Dierenopvang maasland in Oss. In het asiel was ze erg bang maar liet ze haarzelf uiteindelijk wel aanhalen.
Puppyplaats.nl Pups aangeboden.
Onze trix is 11 april bevallen van een nestje Dwergpoedel pups 6 stuks 5 stuks zijn er al gereserveerd en we hebben nog een camel kleurig reutje te koop als onze pups het nestje verlaten dan zijn ze ontwormd gechipt en hebben een Nederlands paspoort ze worden in.
Uw leukste dierenasiel in de omgeving Dierenasiel Utrecht.
Wat doet het asiel allemaal. Wat gebeurt er met een dier in het asiel. Zwerfkat, of niet? Het is soms lastig om te bepalen of een kat echt een zwerfkat is. De meeste katten die in de buurt lopen, hebben gewoon een thuis en maken slechts een ommetje.

Contacteer ons